Microsoft Training

Op icttrainingen.nl vind u een breed aanbod aan trainingen op ICT gebied. Zo kunt u er bijvoorbeeld een Microsoft training of cursus volgen, welke gecertificeerd zijn voor MCTS, MCITP, MCSE & MCSA. Ook kun je kiezen voor specifieke technologieën zoals Windows 7, SharePoint 2010 en Windows Server 2008.
Microsoft Windows Server 2008 is tot nu toe de meest krachtige en geavanceerde Windows Server, speciaal ontworpen voor volgende generatie netwerken, toepassingen en webservices. U kunt met Microsoft Server 2008 een veelzijdige gebruikerservaring ontwikkelen, beheren en leveren. Met Windows Server 2008 kunt u een veilige infrastructuur voor het netwerk waarborgen en de toegevoegde waarde en technologische efficiëntie binnen uw organisatie vergroten.
Door de serversuccessen van Microsoft uit het verleden heeft Microsoft met Windows Server 2008 een nieuw besturingssysteem kunnen ontwikkelen met daarbij toevoegingen van waardevolle nieuwe functionaliteiten en krachtige verbeteringen. Mede door het toevoegen van nieuwe webtools, virtualisatietechnieken, optimalisering van de beveiliging en beheertoepassingen kan er met Windows Server 2008 een solide fundament voor de infrastructuur van uw informatietechnologie worden geleverd.