Vacature developer

Alleen voor een echte IT Developer, vacatures van Hunt IT !

Hunt IT is doorlopend op zoek naar IT professionals die bemiddeld willen worden op de vacature Developer. Een echte developer werkt voor Hunt IT op basis van project detachering, op eigen IT projecten of gaan in directe, vaste, dienst bij onze opdrachtgevers.

Profieleisen vacature Developer

 • Minimaal HBO nivo door opleiding of werkervaring;
 • Meerdere jaren aantoonbare werkervaring in de functie van Applicatie Beheerder, Webmaster, Analist Programmeur, IT programmeur, Developer of Ontwerper;
 • Ervaring in het werken in gestructureerde omgevingen conform de geldende richtlijnen en procedures als ITIL, Prince 2;
 • Ervaren in het gebruik van methodieken als AGILE, SCRUM of OOP;
 • Kennis van een of meer ontwikkel talen als C# .Net, ASP.NET, VB.Net, PHP, Perl, Embedded C, C++ , J2EE of Java;
 • Gewend te werken op platformen als Ms-Windows, Unix achtig als of Linux;
 • Ervaren in het gebruik van tenminste 1 database als Ms-SQL Server, Oracle, Sybase of Progress;
 • Voor langere tijd beschikbaar als IT Developer en liefst in bezit van een rijbewijs;.
 • Voor sommige Opdrachtgevers met een vacature Developer vragen wij een V.O.G. Verklaring Omtrent Gedrag voor de specifieke IT Developer werkzaamheden.

Persoonskenmerken vacature Developer

Voor de vacature Developer gelden naast passie voor het vak een aantal persoonskenmerken:

 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Bereidt zijn om te leren en kennis te delen met teamgenoten;
 • Enthousiast en initiatiefrijk;
 • Toegewijd en gedreven;
 • Nauwgezet in administratie;
 • Stressbestendig;
 • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Vacature developer bij onze opdrachtgevers

Een professional voor de vacature Developer werkt via Hunt IT bij opdrachtgevers als ondermeer Overheid (Ministeries en Gemeentes), Financiële Instituten (banken en verzekeraars), Zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Ziekenhuizen.

Arbeidsvoorwaarden en salaris voor vacature developer

In de vacature Developer verdient een professional bij Hunt IT een goed marktconform salaris aangevuld met 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, prima werkgeversbijdrage voor het pensioen en een passende reiskostenvergoeding. Daarnaast besteden we samen met onze Opdrachtgever zorg aan opleiding en training. Freelancers factureren een vast uurtarief met een vooraf besproken betalingstermijn.

Alle vacatures developer

Ga voor meer vacature Developer naar ons overzicht van alle IT vacatures, selecteer de juiste functiegroep of voer eenvoudig een trefwoord als C# .NET of Developer in. Stond jouw interessante en uitdagende vacature voor IT Developer momenteel niet gepubliceerd in het overzicht van Hunt IT? Reageer dan toch door eenvoudig een open sollicitatie met als onderwerp vacature Developer met je CV te zenden omdat we vaak werken voor opdrachtgevers waarbij een publicatie van de vacature Developer niet wenselijk is.

Hebben wij toch niet direct de juiste opdracht? Dan zoeken we deze actief! Je kunt er zeker van zijn dat wij je CV conform de richtlijnen verwerken en je gegevens niet aan derden tonen zonder jouw goedkeuring. Wil je meer informatie over IT vacatures als die van IT vacature  Developer? Laat je dan vrijblijvend nader door ons informeren en neem contact met ons op.

Hunt IT

Hunt IT is een landelijk werkende IT detacheringorganisatie die zich kenmerkt door een no-nonsens mentaliteit. We zijn duidelijk in onze doelstellingen en helder in de communicatie.

Opdrachtgevers uit voornamelijk de Randstad (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) maar ook uit Brabant en Gelderland maken graag gebruik van de diensten van Hunt IT.
We kiezen voor echte IT-ers die we professioneel begeleiden tijdens de sollicitatie – procedure. Daarnaast kunnen wij de opdrachtgevers aanvullende informatie verschaffen over houding en gedrag.

Let’s get Hunt IT voor een uitdagende vacature developer !

Leave a Comment