Vacatures plaatsen in de Impuls

Vacatures plaatsen in de Impuls

Related Post

  • No related post.

Naar aanleiding van de geruchten dat de in het buitenland of op een kazerne gestationeerde militairen vaak de media mislopen en zo ook vacatures heeft uitgeverij T.I.D. een elektronische uitgave met vacatures genaamd “De Impuls” opgesteld en publiceerd dit 2 keer per maand.

Kunt u als bedrijf een nieuw personeelslid gebruiken die erg gemotiveerd en gedisciplineerd is kunt u in deze elektronische uitgave adverteren met uw vacature. Het voordeel van De Impuls is dat er per uitgave maar 32 bladzijden worden verstrekt, zo bent u er zeker van dat geïnteresseerde uw vacature niet over het hoofd zien doordat ze worden overrompelt met vacatures. Ook blijven de uitgaven van De Impuls een jaar lang vindbaar in het overzicht. Zo zal u vacature dus een lange periode beschikbaar zijn. Doordat wij een erg duidelijk overzicht aanbieden, wij ons exclusief op militaire richten en wij ruchtbaarheid geven van de uitgeverij T.I.D. bij grote landelijke media kan u een hoog aantal reacties verwachten.

De branch van uw bedrijf maakt niet uit, de Impuls heeft een extreem breed aanbod. Elke vacature kan worden geplaatst zonder problemen. Omdat wij een erg breed aanbod hebben is de Impuls een veel gebruikte uitgave van militairen die werk zoekende zijn.
Hierdoor zal uw vacature alleen door degene gezien worden die dan ook echt interesse hebben en snel inzetbaar zijn.
Voor meer informatie kunt u hier de contactgegevens van Uitgeverij T.I.D. bekijken.

Leave a Comment