Zoho ShowTime

Zoho biedt een groot aantal online business tools. Een van deze tools is Zoho ShowTime. Met deze applicatie ontwerp je prachtige visuele presentaties.

Presentator

Een presentatie met Zoho ShowTime ondersteunt een spreker. Het geeft houvast en is als een leidraad. Showtime focust zich op drie aspecten voor zowel de presentator als het publiek.Wat betreft de presentator geldt: contact met het publiek, gedetailleerde statistieken en mobiele activiteit.  Het belangrijkste aan een presentatie is het contact met het publiek. Een goede presentator zorgt ervoor dat het publiek geamuseerd is en dat de presentatie toch interessant blijft. Zoho ShowTime helpt daarbij enorm. Breng je publiek in beweging door de presentatie te combineren met humor en informatie.

De laptop of computer ontvangt automatisch gedetailleerde statistieken van het publiek over de presentatie. De presentator weet dan of hij of zij goed presenteert, wat er beter kan en of er nog vragen zijn. Ook kan hij of zij zien hoeveel mensen zijn of haar presentatie leuk vonden en hoeveel vragen er zijn. Hoe? Via smartphones kan je publiek bijvoorbeeld slides ‘liken’ of vragen stellen.

De mobiele activiteit van de presentator houdt in dat hij of zij zich volledig focust op activiteit van de mobiele apparaten in de zaal, zoals mobiele telefoons, laptops en tablets. De presentator installeert Zoho ShowTime op de laptop of computer en gebruikt deze tijdens de presentatie. Hij of zij verduidelijkt de presentatie door het te projecteren op een scherm. Zoho ShowTime helpt hem of haar daarbij door 3 functies te verlenen aan het publiek. Deze 3 functies houden in: vragen stellen, dia’s opslaan en dia’s leuk vinden.

Publiek
Zoals gezegd heeft ook het publiek 3 aspecten. Niet alleen de presentator is namelijk verantwoordelijk voor een goede indruk, ook het publiek draagt hieraan zijn steentje bij. Door vragen te stellen weet de presentator of hij genoeg informatie geeft of of hij nog duidelijk en gedetailleerder moet zijn. Zoho ShowTime geeft het publiek de mogelijkheid om via de applicatie deze vragen in te typen en te versturen naar de presentator.

Ook heeft het publiek de gelegenheid om bepaalde dia’s van de presentatie leuk te vinden. Dit doen zij door op de applicatie te kijken bij welke dia de presentator is en op het hartje te drukken. Zo weet de presentator of en hoeveel mensen zijn presentatie leuk vinden. Via Zoho ShowTime weet de presentator of hij of zij het goed doet. Als het publiek een dia leuk vindt, heeft zij ook de optie om deze dia op te slaan. Deze persoon kan deze dia bijvoorbeeld benutten voor later gebruik of om anderen, die niet aanwezig zijn, te informeren over de presentatie. Zoho ShowTime biedt wederom deze mogelijkheid en de presentator kan dit ook zien.

Zoho ShowTime is hét programma voor een goede en duidelijke presentatie zowel voor de presentator als voor het publiek.

 

Posted in ICT